Gratis verzenden binnen Nederland bij een bestelling vanaf €55,-


Retourneren & Terugbetalingsbeleid


 

Toch niet helemaal tevreden met je sieraad? Dat kan altijd gebeuren. Je hebt altijd het recht om de koopovereenkomst, zonder opgaaf van reden, binnen 14 dagen te herroepen. De herroepingsperiode begint vanaf het moment dat je bestelling is bezorgd.

Je dient de artikelen zonder onnodige vertragingen aan ons te retourneren binnen 14 dagen na aankoop. Je bent zelf aansprakelijk voor een waardevermindering van de goederen die het gevolg kunnen zijn van het anders handelen dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.
 
Retourneren van artikelen dient te worden gedaan met een track en trace code, de kosten hiervan zijn voor uw eigen rekening. Als u de volledige bestelling retour stuurt, blijven aan het einde nog kosten van in totaal €4,95 over. Dit zijn de kosten die wij hebben moeten maken voor het verzenden van uw pakketje.

Ruilen 

Bestelde items kunnen helaas niet worden omgeruild voor een ander item. Wil je toch graag een ander item ontvangen, dan raden we je aan om jouw aankoop retour te sturen. Wanneer jouw retour voldoet aan de voorwaarden, zullen we overgaan tot terugbetaling van het aankoopbedrag. Je kunt voor het item dat je wilt ontvangen zelf een nieuwe bestelling plaatsen in onze shop.