Gratis verzenden binnen Nederland bij een bestelling vanaf €55,-


Verzendkosten en Levertijden


Heeft u iets besteld bij Xexa's Wereld? Wij doen ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren.

Niet altijd lukt het ons om een bestelling dezelfde dag te verzenden, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

 

Bestellingen die in het weekend worden geplaatst, zullen op z’n vroegst op dinsdag worden uitgeleverd door Post NL, mits voorradig.

 


Alle bestellingen binnen Nederland, België en Duitsland worden met Track & Trace code verstuurd. Je ontvangt automatisch een verzend e-mail van Post NL met de link om je bestelling te volgen. Voor vertragingen van de levering door Post NL zijn wij niet aansprakelijk.

 

 

Bij bestellingen in Nederland rekenen wij geen verzendkosten boven de €55,- . Indien je een bestelling onder de €55,- plaatst, rekenen wij €4,95 aan verzendkosten.

 

Bij bestellingen In België en Duitsland boven de €100,-rekenen wij geen verzendkosten. Indien je een bestelling onder de €100,- plaatst, rekenen wij €9,30 aan verzendkosten.